30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Öldürüp gübre çukuruna gömdüler

Çanakkale’nin Ezine İlçesi’nde dört gündür kendisinden haber alınamayan CHP eski İlçe Başkanı Yahya Arabacıoğlu kendisine ait hayvan ağılında ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre yakınlarının kendisinden haber alamaması üzerine emniyet birimlerine başvurmasıyla tahkikatı sürdüren ekipler Yahya Arabacıoğlu’na ait ağılda çalışan çobanlar İlker B.(19) ile ağabeyi Yıldıray B.’yi (21) sorguladı.

Şüpheli hareketleri üzerine çapraz sorgulanan çobanlar patronları Yahya Arabacıoğlu’nu av tüfeği ile başına ateş ederek öldürdükten sonra Ezine- Çanakkale Karayolu üzerinde kendisine ait ağılda 1 metre derinlikteki çukura gömdükleriini itiraf edip cesedi gizlemek için de üzerine gübre örttüklerini ifade ettiler. İtirafın ardından ağıla giden ekipler öldürülen CHP Ezine eski İlçe Başkanı Yahya Arabacıoğlu’nun cesedine ulaştılar. Ceset savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Ezine Devlet Hastanesi morguna kaldırılerken, cinayeti işleyen iki kardeş ile patronları arasında alacak verecek meselesi sebebiyle anlaşmazlık olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan İlker B.(19) ile ağabeyi Yıldıray B.’nin (21) adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 17:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?