4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANAKKALE

Örnek vatandaşlar

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde hayırsever 2 vatandaş, Küçükkuyu İlköğretim Okulu'na 21 bin YTL katkıda bulundu.
 
İstanbul'dan gelen ve Küçükkuyu'da Adatepe İnşaat "May Cauntry" adı altında hizmet veren şirketin sahibi Mustafa Adalı, belde İlköğretim okulunun 3. sınıfının yenilenip bilgisayarlar ile donatılmasını sağlamak üzere bir katkıda bulunmak istediklerini belirterek, "Okulumuzun modern hale dönüştürülmesinde katkımız olduğu için çok mutluyum" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Turgay Dedeoğlu ise, 21 bin YTL'lik bağış ile okulun 3 sınıfının yeniden düzenlenip modern bir hale geleceğini belirterek, "Bilindiği gibi Okul Aile Birliğimizin öncülüğünde başlatılan sınıf yenileme ve destekleme çalışmalarında sınıflardaki sıra, dolap, masa, yazı tahtası gibi eski demirbaşları yenileyip badana boya ve fayans işlerini de bitirip öğrencileri modern bir ortamda eğitim yapmasını sağlamak istiyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 14:20:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin kızılaslan IP: 194.27.49.xxx Tarih : 26.12.2006 13:45:55
bu çok güzel bir olay ayvacık adına çook sevindim