30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Pastalı cumhuriyet kutlaması

ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE PASTALI CUMHURİYET KUTLAMASI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri, Cumhuriyet'in 87. yıl dönümünü Atatürk Anıtı önünde pasta keserek kutladı.

Düzenledikleri etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu Akademik Danışmanı Gökhan Bayram, Cumhuriyetin 87. yılını özellikle Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde pasta keserek kutlamak istediklerini belirterek, "Çanakkale'nin diğer iller içerisinde özel bir yeri varsa o da Cumhuriyet'in ön sözünün yazıldığı yer olmasıdır. Böylesine özel bir noktada bizler Cumhuriyet'i başka bir şekilde kutlamak istedik. Bu sebeple halkımızın

çeşitli kesimlerinden kişilerle birlikte Cumhuriyet'imizi bir doğum günü pastası ile kutladık. Buna göre halkımızdan, gençlerinden, yaşlılarından, kadınından, erkeğinden, farklı kesimlerden insanlarla birlikte ortak birlikte bir pasta kestik. Böylece buradan Cumhuriyet'imizin daha uzun yıllar yaşaması temennisinde bulunuyoruz. Buradan herkese Cumhuriyet'imizin bekçisi olduğunu duyurmak istiyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından, Cumhuriyet'in 87. yıl dönümü pastası yaklaşık 100 kişinin katılımı ile kesildi.

ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE PASTALI CUMHURİYET KUTLAMASI
ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE PASTALI CUMHURİYET KUTLAMASI
ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE PASTALI CUMHURİYET KUTLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2010 Cuma 15:36:04
Güncelleme :29 Ekim 2010 Cuma 19:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?