6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANAKKALE

Polis memuru komiserini vurdu

Çanakkale’de cinnet getiren polis memuru Emniyet Müdürlüğü önünde komiser yardımcısını silahla öldürdü.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğünde 7 yıldan buyana görev yapmakta olan polis memuru Bayram Göktepe, (54) Emniyet Müdürlüğü’nün önünde nokta nöbeti tutarken daha önce tartıştığı Komiser Yardımcısı Ahmet Bakır (42) ile karşılaştı.

Aralarında daha önce husumet olduğu iddia edilen Bayram Göktepe, saat 21.05’de nöbet sırasında elinde bulunan MP-5 marka silahla Komiser Yardımcısı Ahmet Bakır’ın üzere gelişigüzel ateş etmeye başladı. Bu sırada ateş sesini duyan Emniyet Müdürlüğü binasındaki diğer polisler dışarıya çıktılar. Elinde silahla ayakta duran polis memuruna bir süre yaklaşamayan görevliler daha sonra yerde ağır yaralı olarak yatan komiser yardımcısını hastaneye götürdüler.

Yapılan bütün müdahaleler rağmen Komiser Yardımcısı Ahmet Bakır (42) hayatını kaybederken, polis memuru Bayram Göktepe, (54) ise gözlem altına alındı.

Yetkililer polis memuru Bayram Göktepe’nin 1978 yılından buyana Çanakkale’de göreve yaptığını belirtirlerken, hayatını kaybeden Komiser Yardımcısı Ahmet Bakır’ın ise 1999 yılında Çanakkale’ye gelerek Emniyet Müdürlüğü’nde çalışmaya başladığını açıkladılar. Hayatını kaybeden Ahmet Bakır’ın İskenderun doğumlu olduğu ve evli 2 çocuğunun bulunduğu açıklandı.

Yetkililer olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü açıkladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2005 Pazartesi 07:32:26
Güncelleme :22 Mart 2005 Salı 14:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?