30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Polis teşkilatının gurur günü

POLİS TEŞKİLATININ GURUR GÜNÜ

Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde de törenlerle kutlandı.

Atatürk meydanında Gelibolu İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üstün tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlanan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Törende bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Üstün, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında büyük bir cesaret, azim ve kararlılıkla çalışan Türk Polis Teşkilatının 165’ci kuruluş yıldönümünü haklı onur ve gururla kutlandığını belirterek, “Kuruluşundan bu güne kendini her gün ve her alanda yenileyen ve yaptığı başarılı çalışmalarla her geçen gün kendinden daha fazla söz ettiren teşkilatımız, planlı ve programlı çalışmalarıyla, her geçen gün kalitesini artırdığı insan gücüyle ve özellikle halkımızın desteğiyle başarılarını devam ettirmektedir” dedi.

Konuşmanın ardından Emniyet Müdürlüğü’ndeki tebrik kabulü yapıldı. Etkinlik polislerin konvoy halinde şehir turu yapması ile sona erdi.

POLİS TEŞKİLATININ GURUR GÜNÜ
POLİS TEŞKİLATININ GURUR GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 11:24:03
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 11:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?