30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Rektör Selvi'yi unutmadı

REKTÖR AKDEMİR’DEN YOĞUN BAKIMDAKİ MEZUN ÖĞRENCİYE ZİYARET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir, 3 hafta önce Tekirdağ'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altında alınan ÇOMÜ mezunu öğrenciyi Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında doktorlar ve il emniyet müdür yardımcılarından Selvi Namlı ile ilgili bilgi alan Rektör Akdemir, “2008-2009 yılında üniversitemiz bünyesindeki Çocuklar Kulubü'nde gönüllü İngilizce dersleri veren, aynı zamanda da Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı mezunu olan Selvi Namlı’nın sağlık durumunun iyiye gitmesi bizleri sevindirdi. En kısa sürede mezunumuzu aramızda görmek isityoruz” dedi.

Bilindiği gibi 3 hafta önce Tekirdağ’dan Malkara istikametine giden otomobilin sürücüsü, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmiş ve köy öğretmenlerini şehir merkezine taşıyan servisle çarpmıştı. Kaza sonucu meydana gelen trafik kazasında ise bir kişi hayatını kaybetmiş 4'ü ağır 20 kişi de yaralanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 09:19:05
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 09:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?