2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANAKKALE

Sağanak yağmur hayatı felç etti

ÇANAKKALE'DE FIRTINAYLA BAŞLAYAN SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ

Çanakkale'de sabah saatlerinde şiddetli fırtına ile birlikte başlayan sağanak yağmur hayatı felç etti. 1,5 saatte metrekareye 12 kilogram yağışın düştüğü Çanakkale'de, olumsuz hava koşulları sebebiyle Kabatepe-Gökçeada vapur seferleri geçici olarak durduruldu.

Çanakkale'de saat 07.25'te şiddetli fırtına ile birlikte başlayan sağanak yağmur, özellikle okullarına gidecek öğrencilerle işlerine gidecek vatandaşlara zor onlar yaşattı. Aniden başlayan yağmurla birlikte cadde ve sokakların sular içinde kaldığı il merkezinde, belediye ekipleri de tıkanan rögarları açmak için çaba sarf etti. 1,5 saat etkili olan yağmurdan etkilenmek istemeyen vatandaşlar evlerinden çıkmamayı tercih ederken, bazıları da ticari taksilerle okul ve iş yerlerine gitmek zorunda kaldı.

Çanakkale Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri bir gün önceden yağışla hava konusunda uyarı yaptıklarını belirterek, il merkezine 1,5 saatte 12 kilogram yağış düştüğünü açıkladı.

Öte yandan sağanak yağmurla birlikte etkili olan fırtına sebebiyle Kabatepe-Gökçeada vapur seferi iptal edilirken, Geyikli-Bozcaada vapur seferi ise gecikmeli olarak yapılabildi.

Çanakkale Meteoroloii Müdürlüğü yetkilileri, yağışlı havanın etkisini kaybettiğini ve gün boyu yağmur beklenmediğini açıkladı.

ÇANAKKALE'DE FIRTINAYLA BAŞLAYAN SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ
ÇANAKKALE'DE FIRTINAYLA BAŞLAYAN SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 10:01:04
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 09:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?