2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANAKKALE

Şampiyon öğrencilere ödül

BAŞKAN ÖZACAR ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, geçtiğimiz hafta içerisinde Burdur'da yapılan İşitme Engelliler Spor Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda hem takım, hem de ferdi dalda şampiyon olan Gelibolu İşitme Engelli Anafartalar İlköğretim Okulu öğrencilerini ödüllendirdi.

Engelliler Haftası sebebiyle okul ziyareti yapan Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Türkiye Şampiyonu olan sporcular için şampiyonluk pastası yaptırdı. Belediye Başkanı Özacar'la birlikte pastayı kesen öğrencilen mutlu anlar yaşadı. Başkan Mustafa Özacar, şampiyon öğrencileri kutlayarak, “Büyük bir başarıya imza atan bu öğrencilerimizi sevgiyle kucaklıyor, şampiyonluklarını kutluyorum. Bu özel ve anlamlı günde bu kardeşlerimiz ile birlikte olmak bizler için çok büyük mutluluktur. Bundan sonrada bu öğrencilerimizden bu başarılarının devamını bekliyorum" dedi.

Okul Müdürü Ali Yapıcı ise öğrencilerin başarısı ile büyük gurur duyduğunu belirterek, “İlimizin ve ilçemizin adını Türkiye'ye duyurdular. Belediye başkanımızın da bu güzel kutlaması, dilekleri ve hediyeleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Özacar, pasta kesiminin ardından yarışmada derece alan öğrenciler ile diğer öğrencilere hediyeler dağıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2011 Cuma 17:37:05
Güncelleme :13 Mayıs 2011 Cuma 22:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?