5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Şırıngayla saldırdı!

Çanakkale'de 39 yaşındaki Fatma Metin, evinin kapısını zorladığını ileri sürdüğü kar maskeli bir kişinin şırıngalı saldırısına uğradı. Saldırgan kaçarken, sağlık kontrolünden geçirilen Metin'de herhangi bir zehirlenme belirtisine rastlanmadı. Enjekte edilen sıvının ne olduğunun tespiti için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Ailesiyle birlikte yaşayan Fatma Metin, bugün saat 13.30 sırlarında, Barbaros Mahallesi, Aziziye Caddesi'nde 4'üncü kattaki evlerinin kapısının bir kişi tarafından zorlandığını farketti. Aniden kapıyı açan Metin, kar maskeli bir kişiyle karşılaşınca, "hırsız var" diye bağrıp, komşularından yardım istedi. Bunun üzerine paniğe kapılan kar maskeli kişi, genç kadının boynunun sol tarafına sapladığı şırınga ile bir sıvı enjekte edip, kaçtı.

BİLEĞİNDE GÜNEŞ DÖVMESİ VAR

Olayın şaşkınlığını yaşayan Fatma Metin, hemen "155 Polis İmdat" hattını aradı ve ardından babası Necati Metin'e telefon edip, durumu bildirdi. İhbar üzerine Çanakkale polisi alarma geçti. Polisin ifadesine başvurduğu Metin, kar maskeli, saldırganın 1.70 boylarında, siyah mont, koyu renk kadife pantolonlu olduğunu ve sol bileğinde güneş dövmesi bulunduğunu söyledi.

ENJEKTE EDİLEN SIVI İNCELENECEK

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Metin, sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan muayene ve tetkiklerdeki ilk bulgulara göre enjekte edilen sıvı nedeniyle herhangi bir zehirlenme veya benzer bir komplikasyona rastlanmadığı öğrenildi. Doktorlar, polisten saldırganın kaçarken olay yerinde bıraktığı şırıngayı getirmelerini istedi. Polis, olay yerindeki incelemelerini ardından şırıngayı hastaneye getirdi. Şırıngada kalan bir miktar sıvının ne olduğunun tespiti için hastane laborotuvarında inceleme başlatıldı.

Metin'in verdiği eşkal bilgileri tüm emniyet birimlerine bildirilirken, polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

DHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2013 Cuma 18:53:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?