4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANAKKALE

Sokağa akan lağım sularına tepki

Çanakkale'de, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü binasının arka kesiminde bulunan lojmanlardan sokağa akan lağım suları vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Geçen yıldan bu yana sokaklarının lağım sularıyla dolduğunu belirten vatandaşlar, bu duruma tepki göstererek, "Özellikle kış aylarında yağmur sularına karışan lağımlar sebebiyle bu bölge göle dönmüştü.

Tuna ve Evliye Çelebi sokakları etrafında bulunan yüzlerce kişi lağım sularının içinde adeta yüzmüştü. Defalarca belediye yetkililerine durumu bildirmemize rağmen halen bir çare bulunmadı. Bölgeye gelip inceleme yaptılar ve 'Kot farkı var, bunu yapmayız' deyip çekip gittiler.

Yaz aylarına geldiğimiz şu günlerde Tuna Sokağı girişinden başlayan lağım suları Evliye Çelebi Sokağı'ndan akıp ana caddeye kadar gidiyor. Yaz aylarında çocuklarımız dışarıda oynayamaz hale geldi. 

Ağır kokuya da sebep olan bu meseleye belediye artık bir çare bulsun. Hastalık habercisi olan bu lağım suları içinde yaşamak istemiyoruz. Belediye başkanımız gelsin ve bu çirkin manzarayı görsün" dedi.
.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2006 Perşembe 18:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?