30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

SP seçim otobüsüne saldırı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Saadet Partisi seçim otobüsüne saldırı düzenlendi.

Papatya Sokak'ta park halinde bulunan Saadet Partisi Biga Belediye Başkan Adayı Necmettin Çakmak'a ait seçim otobüsünün giydirme adı verilen reklam etiketlerinin yerinden sökülerek tahrip edilmesi üzerine parti yetkilileri durumu emniyet birimlerine bildirdi.

Olay sonrası Saadet Partisi İl Genel Meclis 1. Sıra Adayı Muharrem Hoşgör'de aracın bulunduğu yere gelerek inceleme yaptı. Saldırıyı demokrasiye yapılmış bir hakaret olarak nitelendiren Hoşgör, aracın ön tarafındaki Saadet Partisi yazısından bazı harflerin sökülerek "Adet Artis" harflerinin bırakılmasının da kasıtlı olarak yapıldığını söyledi.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma sürerken görgü tanıkları olayı yerinden uzaklaşan 3 kişi gördüklerini ve yaşları 13-15 arası kız çocukları olduğunu ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 16:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adem IP: 95.65.150.xxx Tarih : 4.03.2009 16:55:47

Elbet bunun hesabını Allah size bir gün soracak.Pişman olup sizde bu partiye akın edeceksiniz.Gençlere ve bu ülkeye sahip olan ve Türkiye'yi satmayan tek parti Saadet Partisi.Olayın yaşandığı yer manidardır biz burda vatan için 250 bin şehid verdik...Düşmanların geri mi gelmesini istiyorsunuz???