6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANAKKALE

Taksi durağına ikinci saldırı!

Çanakkale'de Sarıçay Caddesi girişinde bulunan taksi durağının camları, kimliği meçhul kişiler tarafından 2 gün içinde peş peşe kırıldı. Edinilen bilgiye göre, önceki gün durak yakınında bulunan bir balıkçı teknesindeki kişiler tarafından kırıldığı iddia edilen Plaj Taksi'nin camları, dün gece tekrar tuz buz edildi.

Sabah durağa gelen taksici esnafı, 30 camın tamamının taşlarla kırıldığını görünce şoke oldu. Önceki gün de aynı şekilde camların kırıldığını belirten taksiciler, "Burada huzursuzuz. 2 gün art arda durağımızın camları kırılıyor. Yetkililerden bu işi yapanları yakalamalarını istiyoruz" dedi.

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurettin Dündar ise, "Taksi durağının camlarının 2 gün arka arkaya kırılmasına bir anlam veremiyoruz. Bu işi yapanları mutlaka görenler vardır. Vatandaşlarımızdan bu işi yapanları emniyet kuvvetlerine bildirmelerini istiyoruz. Camlar mutlaka yerine takılır. Ancak esnafımızın huzursuz olması bizi de huzursuz ediyor. Emniyet güçlerinin bu olayın faillerini yakalayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 13:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?