30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

TDH'den Başkan Gökhan’a ziyaret

TDH ÜST YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÖKHAN’A ZİYARET

Türkiye Değişim Hareketi Kurucu Üyesi Mehmet Tüm ve Ege Bölge Sorumlusu Ali Rıza Özmen, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Değişim Hareketi Merkez İlçe Başkanı Fadıl Kurt, Biga İlçe Başkanı İsmail Ağa, Ayvacık İlçe Başkanı Hüseyin Evcimen, Kadın Kolları Başkanı Neyire İnan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Can Topalsoy’un da katıldığı ziyarette bir konuşma yapan İl Örgütü Başkanı Tuygan Çalıkoğlu, TDH olarak yerel yönetimlere önem verdiklerini belirterek, “Özellikle Çanakkale uzun yıllardır sosyal demokratların kalesi. Sosyal belediyecilik anlayışı ile yapmış olduğunuz faaliyetleri önemsiyoruz. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın parti üstü bir popilitesi var. Ülgür Gökhan ismi bir marka. Toplumla kurmuş olduğu ilişkileri çok iyi. Bu özellikleri tüm çevrelerin dikkatini çekiyor” dedi.

Türkiye Değişim Hareketi Ege Bölge Sorumlusu Ali Rıza Özmen ise Başkan Ülgür Gökhan ile tanışmaktan dolayı çok mutlu oılduklarını belirterek, “ Bölgenizde araştırmalar yapıyoruz. Baharla birlikte alanlara çıkmayı planlıyoruz. Size Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün sevgi ve selamlarını getirdik” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, kente kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden barış içerisinde yaşadıklarını belirterek, “Görüş ve kültür farklılıklarımız tabii ki olacaktır. Benzeş olmamız mümkün olmayabilir. Benim için demokratik tavırlar çok önemli. Kardeşlik için, barış için, katılımcılık için demokrasi önemlidir. Katılımcı demokrasi ile herkesi siyaset yapmaya katmalıyız. Demokrasi çabalarının önünde engelleyici olmamalıyız. Siyasi partilerin var oluşundaki unsurlar ideolojik olmaktan çıktı. Sağda, solda kendi ideolojisini satamıyor. Toplumun beklentileri farklılaştı. Tabana inilmesi şart. Türkiye’nin tamamıyla ilişki kuran ve onu anlayan siyasetçiler öne geçecektir” dedi.

TDH ÜST YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÖKHAN’A ZİYARET
TDH ÜST YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÖKHAN’A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 12:56:05
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 18:22:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?