5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Trafik kazaları: 4 yaralı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde 1 saat içerisinde meydana gelen 3 ayrı kazada 4 kişi yaralandı. 

Bayramiç'teki ilk kaza, Kıbrıs Caddesi Başaranlar Petrol Ofisi önünde meydana geldi. Deniz Şimşek yönetimindeki 17 TK 658 plakalı motosiklet ile Mustafa Uyanık yönetimindeki 17 TE 431 plakalı motosiklet petrol ofisi önünde çarpıştı. Çarpışma esnasında yaralanan iki sürücüye ilk müdahale Bayramiç Devlet Hastanesi'nde yapıldı. İlk müdahalenin ardından, yaralılar beyin travması şüphesi ile Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Karaköy yakınlarında meydana gelen ikinci motosiklet kazasında ise bir kişi yaralandı. Tarlasından eşiyle birlikte köye dönmekte olan Ali Pehlivan'ın önüne çıkan köpek kazaya sebep oldu. Kazada yaralanan Ali Pehlivan'a ilk müdahale Bayramiç Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Pehlivan Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İlçe merkezinde meydana gelen bir diğer kazada ise araca çarpan motosiklet sürücüsü Cengiz Yaman yaralandı. 

Durmuş Kula yönetimindeki özel araç ile çarpışarak hafif yaralanan Cengiz Yaman, Bayramiç Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 16:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?