5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Türk Sağlık-Sen'den Çan CHP'ye ziyaret

Türk Sağlık-Sen Çanakkale İl Başkanı Cahit Kiper ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çan İlçe Başkanlığı'na giderek yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

CHP Çan İlçe Teşkilatını ziyaret ederek hayırlı olsuna geldiklerini belirten Türk Sağlık-Sen Çanakkale İl Başkanı Cahit Kiper, "Çan ilçemizde de sağlık kuruluşlarımız ile sağlık ocaklarında çalışanlarımızın sorunlarıyla ilgilendik. Ziyaretlerde 2 Nolu Sağlık Ocağı binasının yetersizliğinden şikayetler var. Ayrıca siyasilerimizden de her şeye zam yapılırken, biz kamu çalışanlarına yüzde iki zammı reva görmelerini üzüntüyle karşılıyoruz. Kısacası bizler emeğimizin karşılığını alamıyoruz" dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çan İlçe Başkanı İl Genel Meclisi Üyesi Recai Elmas da, Türk Sağlık-Sen Çanakkale İl Başkanı ve yöneticilerinin partilerine yaptıkları ziyaretten memnunluk duyduklarını söyledi. Elmas, "Biz CHP olarak daima tüm kamu çalışanlarımıza, refah düzeyinde ücret verilmesinden yanayız" diye konuştu. 

Türk Sağlık-Sen Çanakkale İl Başkanı Cahit Kiper ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Çan'da AK Parti ve MHP ile sağlık ocaklarına ve Çan Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulundular.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 13:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?