5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

'Türkiye Sirki' Gelibolu'ya geliyor

Türkiye’nin uluslararası gösteri standartlarına sahip ilk ve tek kapalı salon sirki olma özelliği taşıyan “Türkiye Sirki” Gelibolu’ya geliyor. 

"Görkemli" adlı gösterisi ile Türkiye turuna çıkan sirk 29 ile 30 Mart tarihlerinde Atatürk Kız Meslek Lisesi konferans salonunda da gösteri sergileyecek. Sirkin kurucusu Ulaş Cankurt yaptığı açıklamada, tiyatral sirkin önemine değinerek, "Klasik sirk kültürünü değişik bir tarzda, modern sirke dönüştürüp, Türkiye’de gösteri sanatlarına değişik bir zenginlik katıyoruz. 20 kişilik, güçlü bir kadroyla da tiyatral sirki kurduk ve turlarımıza başladık. Gelibolu’daki sirkimize de bütün Geliboluluları bekliyoruz" dedi. 

Gelibolu Belediyesi’nin katkı ve desteklerine ayrıca teşekkür ettiklerini de belirten Cankurt, gösterilerini sihirbazların, ateşbazların, palyaçoların, akrobatların, neşeli sirk hayvanlarının renk kattığı programda bilet fiyatlarının çocuklar için 4 YTL, büyükler için ise 6 YTL olarak belirlendiğini açıkladı. Cankurt ayrıca, Türkiye Sirki’nin gösterilerinin "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında olup, gazilere, şehit yakınlarına ve engelli vatandaşlara da ücretsiz olduğunu, gösteri seanslarının ise gündüz saat 13.00 ile 16.00’da, akşam ise saat 20.00’de olmak üzere 2 gün boyunca toplam 6 seans olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 13:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?