30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Ülkücülerden polise karanfil

ÇANAKKALE ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN EMNİYET TEŞKİLATINA ZİYARET

Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanı Emrullah Tören ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı’nın 165. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürlüğü’ne kutlama ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’ı makamında ziyaret eden heyet Emniyet Müdürü’nün şahsında tüm teşkilatın Polis Günü’nü kutladı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrullah Tören ziyarette yaptığı konuşmada kentin huzuru için çalışan polis teşkilatının kuruluşunun 165. Yıldönümünü kutladıklarını belirterek, “Bizlerde kentin huzuru konusunda en az emniyet teşkilatı kadar hassassız. Bizim amacımız bu kentin huzurlu bir şekilde sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren bir kent olması” dedi.

Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, heyete çalışma hayatlarında başarılar diledi. Ülkü Ocakları İl Başkanı ve beraberindeki heyet daha sonra şube müdürleri ve emniyet çalışanlarını ziyaret ederek polis günlerini kutladı. Heyet, emniyet ziyaretinin ardından polis teşkilatının halı saha maçlarını takip ederek buradaki polislerin gününü kutlayıp karanfil dağıttı.

ÇANAKKALE ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN EMNİYET TEŞKİLATINA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 17:37:03
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 18:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?