5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Üniversitelilerden Vali Kırlı'ya plaket

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri etkinliklerine sürekli katılan ve destek veren Çanakkale Valisi Orhan Kırlı’ya şükran plaketi verdi. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) bünyesinde 5 ay önce üniversite ile kent arasındaki ilişkiler geliştirmek ve topluma katkı sunmak amacıyla kurulan Halkla İlişkiler Topluluğu, Vali Kırlı’yı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi sundu. Topluluk akademik danışmanı ve yönetimi Vali Kırlı’ya verdikleri bilgide 5 ay içinde 70 etkinlik yaptıklarını köylerden ilçelere, yaşlılardan çocuklara kadar geniş bir kesime ulaştıklarını aktardılar. 

Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram, Vali Kırlı’ya yaptığı sunumda, “Özellikle köy çocuklarına yönelik, ilçelere ve Çanakkale’nin sosyal etkinliklerine yönelik birçok program düzenledik. Bin 500’ü aşkın kitabı çocuklara armağan ettik. Eğitimler, ziyaretler, STK ve yerel yönetimler ile diyalogları artırdık” dedi. 

Topluluk Başkanı Semih Özmucur ise Vali Kırlı’ya, “Siz etkinliklerimizde hep yanımızda olarak bizleri onurlandırdınız. İlimiz Valisinin öğrencilerimizi sahiplenmesi çok önemli ve değer. Kendimizi yalnız hissetmiyor aksine yaklaşımlarınızla değerli buluyoruz. Şükranlarımızı üniversitemizin tüm öğrencileri adına sizlere iletmek isteriz” dedi. 

Yapılan görüşmenin ardından hazırlanan şükran plaketi Topluluk Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Damla Karaköy, Tuğçe Ceylan, Fatma Mahmure Tosunoğlu ve Serkan Akbıyık tarafından Vali Kırlı’ya sunuldu. Orhan Kırlı ise yaptığı değerlendirmede gençlere güvendiklerini belirterek, Halkla İlişkiler Topluluğu’nun yoğun çalışan aktif bir topluluk olduğunu belirtti ve başarılarının devamını diledi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 16:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre koparan IP: 88.240.217.xxx Tarih : 20.10.2008 01:06:57

ayrıca kutlamamız gereken Topluluk Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'dir..Cok saygıdeğer insanlar...cok doğru ve yerinde tercihler olmus..