30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Üst yapı çalışmaları sürüyor

DEMİRCİOĞLU CADDESİ’NDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çanakkale Belediyesi tarafından Demircioğlu Caddesi ile Cumhuriyet Bulvarında 4,5 ay önce başlanan altyapı çalışmalarının ardından şimdi de üst yapı çalışmalarına geçildi.

Demircioğlu Caddesi ile Cumhuriyet Bulvarında altyapının tamamlanmasının ardından hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarına başlandığını belirten belediye yetkilileri, “Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede bir yandan kaldırım düzenleme çalışmaları sürerken, diğer yandan da belediye önünden başlanarak Aygaz kavşağına kadarki bölümde yol yapım çalışması için gerekli işlemler sürdürülüyor.

Üstyapı çalışmaları kapsamında 4 bin 500 metkerade kaldırım, 3 bin 700 metre bordür-oluk, 9 bin 100 metrekare yol kaplama, 900 metrekare orta refüj peyzaj düzenleme, trafik yatay ve düşey yönlendirmesi yapılacak. Etaplar halinde gerçekleştirilecek çalışmalar sesebiyle Demircioğlu Caddesi söküm çalışmaları esnasında geçici olarak trafiğe kapatılmış durumda.

Bu süre içinde arabalı vapurdan inen araçlar ile şehriçi otobüsler belirli güzergahlara yönlendiriliyor. Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanmasını planladığımızı çalışmalarımızın ardından cadde ve bulvar çok güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 11:53:03
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 16:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?