5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Vekil Cengiz Çan'da iftara katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, Çan'ın Semedeli köyünde muhtarlık tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. 

Çanakkale'nin bütün ilçe, belde ve köylerinde gezilerini sürdürdüğünü belirten MHP Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, Çan'ın Semedeli Köyü'ndeki iftar yemeğinde yaptığı açıklamada, ilin 570 köyünden 380'ine giderek vatandaşların dertlerini yerinde dinlediğini ve çözüm yollarını görüştüklerini söyledi. 

Semedeli Köyü Muhtarı Mehmet Sazlık da MHP Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz'in vakit ayırarak köylerindeki iftar yemeğine katılmasının kendilerine büyük mutluluk verdiğini kaydetti. MHP Çanakkale Milletvekili Cengiz, Teravih Namazını da Semedeli Köyü Camisinde kıldıktan sonra Derenti Köyü'nde geçerek köylülerle sohbet etti. Cengiz'in Semedeli Köyü'ndeki iftar yemeği ile Derenti Köyü'ndeki sohbet toplantısına MHP Çan İlçe Başkanı Musa Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri ile Ülkü Ocağı Dergisi Çan Temsilcisi Halil Turhan ile partililer de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 17:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?