30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Voleybol takımının büyük başarısı

Çanakkale’nin yenice ilçesine bağlı Akçakoyun beldesinde eğitim veren Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO), voleybolda kızlarda Çanakkale il birincisi oldu.

Adını her tür sanatsal ve kültürel etkinlikte duyurmayı başaran Akçakoyun YİBO'nun Beden Eğitimi Öğretmeni Sertaç Tütüncü yönetimindeki Yıldız Voleybol Takımı, Çan'da yapılan grup birinciliğinin ardından il birincisi olarak Çanakkale'yi Balıkesir'de yapılacak Bölge Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.

Çan'daki karşılaşmalarda rakiplerine set vermeden üç maçını da kazanan Akçakoyun YİBO Yıldız Voleybol Takımı, Çanakkale'de ise sadece Ayvacık Ümmühatun İlköğretim Okulu'na 3-2 yenildi. İlk maçta aldığı bu yenilgiye rağmen sırasıyla Biga İlköğretim Okulu'nu, Lapseki Plevne İlköğretim Okulu'nu ve Biga Tevfik Emin Başarır İlköğretim Okulu'nu 3-0 yenen Akçakoyun YİBO Yıldız Voleybol Takımı, adını il birinciliğine yazdırmayı başardı.

Akçakoyun YİBO Müdürü Abdülmelik Uçak, il birincisi olan Yıldız Voleybol Takımı oyuncuları ile Beden Eğitimi Öğretmeni Sertaç Tütüncü'yü kutlayarak başarılarının devamını dilediklerini söyledi. Akçakoyun YİBO Yıldız Voleybol Takımı, 16-18 Şubat tarihleri arasında Balıkesir'de yapılacak olan Bölge Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonası'na gidebilmek için mücadele verecek.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 17:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?