4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANAKKALE

Yağmur hayatı felç etti

Çanakkale'de sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı felç etti. 2 saatte metrekareye 26 kilogram yağışın düştüğü Çanakkale'de öğrenciler okullarına, çalışanlar da işlerine gitmekte güçlük çekerken; yağışa denizde yakalanan balıkçılar da zorlukla limanlara dönebildi. 

Sabah 06.00 sıralarında başlayan sağanak yağmur, il merkezinde hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sabah 06.00 sıralarında başlayan gök gürültülü sağanak yağış sebebiyle öğrenciler okullarına, çalışanlar da işlerine gitmekte güçlük çekti. Yağışa denizde yakalanan balıkçılar da tekneleri ile birlikte zorlukla limanlara dönebildi. Sağanak yağmur, il merkezinde cadde ve sokakları sular içinde bıraktı.

Çanakkale Belediyesi'ne ait ekipler, suları temizlemek için seferber oldu. Ekipler, tıkanan logarların açılması ve bodrum katları su basan evlerdeki suların tahliyesi için çalışma yaptı. Çanakkale Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri ise 2 saatte il merkezine metrekareye 26 kilogram yağış düştüğünü belirterek, yağışlı havanın gün boyu devam edeceğini açıkladı.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 09:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?