5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Yasak ilişki ölüm getirdi

Çanakkale Biga'da iki erkek kardeş, anneleriyle yasak ilişkiye girdiği iddia edilen evli çobanı döverek öldürüp dereye attı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, babaları vefat eden 2 kardeş, anneleriyle ilişki yaşayan çoban Mehmet Yılmaz’ı sopayla döverek öldürdükten sonra, cesedini motosikletle sürükleyip Kocabaş Çayı’na attı. E.A. ile ağabeyi İ.A. sürüklenme izlerini takip ederek cesedi bulan jandarma ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

EVE KAMERA YERLEŞTİRDİLER

Biga’nın Çeşmealtı Köyü’nde anneleri S.A. (50) ile birlikte yaşayan E.A. (27) ile ağabeyi İ.A. (30), annelerinin Karabiga beldesindeki bir çiftlikte çobanlık yapan evli Mehmet Yılmaz (48) ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Köyde yayılan dedikodular üzerine eve gizli kamera yerleştiren iki kardeş, kamera görüntülerinden Yılmaz’ın eve geldiğini saptadı. İki kardeş ardından jandarmaya şikayetçi oldu. Jandarma, Mehmet Yılmaz’ı ve S.A.’yı karakola çağırarak ifadelerini aldı. S.A.’nın şikayetçi olmaması üzerine jandarma Yılmaz’ı serbest bıraktı.

ÇİFTLİKTE SOPALARLA ÖLDÜRDÜLER

Bu durumu kabullenemeyen iki kardeş, dün saat 02.00 sıralarında Yılmaz’ın çalıştığı Karabiga Beldesi’ndeki çiftliğe gitti. iddiaya göre sopayla döverek öldürdükleri Yılmaz’ın cesedini motosikletlerinin arkasına bağlayarak sürükleyen iki kardeş, cesedi yaklaşık 1 kilometre mesafedeki Kocabaş Çayı’na attı.

Yılmaz’ın eve gelmemesi üzerine akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen eşi durumu köylülere anlattı. Köylüler de jandarmaya bildirdi. Jandarma çiftlik bölgesindeki sürekleme izlerini takip ederek, Mehmet Yılmaz’ın Kocabaş Çayı’na atılan cesedine ulaştı. Şüpheli olarak iki kardeş gözaltına alındı. İfadelerinde suçu itiraf eden kardeşler, anneleri ile gizli ilişki yaşayan Mehmet Yılmaz’ı namuslarını temizlemek için öldürdüklerini söyledi. Jandarmada sorguları tamamlanan iki kardeş adliyeye sevk edildi. İki kardeşten E.A. tutuklandı, ağabeyi İ.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

...
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2013 Pazartesi 12:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?