30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Yenice MYO öğrencileri seminerde...

Yenice Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Lider Öğrenciler ve Havacılık Topluluğu tarafından düzenlenen "Liderlik Eğitimi" ile "Planör Uçuş Eğitimi" seminerlerine katıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir'in konuşmasının ardından İş Adamlarının ve Başkanların başarı öyküleri liderlik tanımları ve interaktif kariyer yönetimi eğitimi ile başlayan program daha sonra İzgören-Akın Eğitim Danışmanlık tarafından verilen ve liderlik eğitmeni Umut Sav'ın katıldığı liderlik semineri ile devam etti.

Etkinlik liderlik seminerinin ardından, THK planör pilotlarından eğitmen Göksel Demiröz ve Yusuf Arıkan'ın "Planör Uçuş Eğitimi" semineri ile son buldu. Bir günde iki seminerin düzenlendiği yaklaşık yedi saat süren seminerlerin sonunda ise öğrencilere katılım belgesi verildi. Öğrenciler eğitimin ardından Dardanos Kampüsü’nde düzenlenen gala yemeğinde canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Lider Öğrenciler Topluluğu Yenice Başkanı Hatice Okul, Yenice Meslek Yüksekokulu olarak bu tür eğitimlere önem verdiklerini belirterek, bundan sonra da çok sayıda eğitim çalışmasının olacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 11:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?