30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Zeytin üreticilerine ödül

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde festival etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ”Yeşil Zeytin” yarışmasında dereceye giren üreticilere törenle ödülleri verildi.

Belediye garajında düzenlenen yemekli etkinlikte ödül almaya hak kazanan zeytin üreticilerine Belediye Başkanı Cengiz Balkan tarafından hediyeleri verildi. Jürinin verdiği oylarla en iyi sofralık yeşil zeytin üreticisi seçilen Recep Bilgiç’e birincilik ödülü olarak yarım altın ve plaket verilirken, ikinci olan Bali Yığın ve üçüncü olan Hüseyin Kahraman ise çeyrek altın ve birer plaket taktim edildi.

Yarışmada dereceye giren üreticiler yaptıkları ortak açıklamada etkinliğe ödül için katılmadıklarını belirterek, “Bizler memleketimizin malını tanıtmak ve değerlendirmek için çalışıyoruz. El ele verince güzel şeyler başarıyoruz. Belediyemize tanıtım ve teşvik çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Törende ayrıca Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan katkılarından dolayı Altınoluk Tariş Müdürü İsmail Çancı’ya plaket verip teşekkür etti. Keyifli sohbetlerin yapıldığı ve yaklaşık bir saat kadar süren öğle yemeğinde belediye çalışanları bu vesileyle bir araya gelmekten mutlu olduklarını dile getirdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 17:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?