20
Nisan
2024
Cumartesi
ÇANAKKALE

Zıpkınla balık avı kötü bitti

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Gülpınar Beldesi'nde, zıpkınla balık avlamak için tüpsüz dalış yapan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 35 yaşındaki Gültekin Atala'yı arama çalışmaları devam ediyor.

Ezine İlçesi'nde PVC doğrama işi yapan Gültekin Atala ile radyatör tamir ve satışı yapan 50 yaşındaki İhsan Yavuz, arkadaşları Serhat Yalçınkaya'yı da alarak pazartesi Gülpınar Beldesi, Akliman Mevkisi'ne zıpkınla balık avlamaya gitti. Yalçınkaya kıyıda beklerken, dalgıç kıyafetlerini giyen Atala ve Yavuz, tüpsüz olarak dalış yaptı. Ancak, arkadaşlarının uzun süre dönmemesi üzerine şüphelenen Yalçınkaya, jandarmayı arayıp yardım istedi. Dün sabah saatlerinde, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı iki bot ile 10 kişilik dalış timi arama kurtarma çalışması başlattı. Akşam saatlerinde kıyıdan 100 metre açıkta ve 4 metre derinlikte İhsan Yavuz'un cansız bedenine ulaşıldı. Evli, iki çocuk babası Atala'ya ulaşılamadı. Aynı bölgede bugün de Atala'nın bulunması için arama çalışmalarına devam edildi. Çalışmalar sürerken, anne Emine Atala ile abla Gülay Gamsız ve diğer akrabaların sahildeki endişeli bekleyişi sürüyor.

Öte yandan, Yavuz'un Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilin cesedinin otohsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'da gönderileceği öğrenildi. - 

...
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2013 Çarşamba 17:06:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?