6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Berberlerin seçimi

Çanakkale Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı'na Hüseyin Örücü seçildi.

13 yıldan bu yana başkanlık görevini yürüten Hasan Hüseyin Öncü'nün, gençlerin önünü açmak için bu yılki seçimlerde aday olmayacağını açıklamasının ardından Hüseyin Örücü ile Ayhan Engin adaylıklarını açıkladı.

Avcılar Kulübü'nde gerçekleştirilen Çanakkale Berberler ve Kuaförler Odası 13. Olağan Genel Kurulu'nda divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu yaptı.

Kongrede bir konuşma yapan 13 yıllık başkan Hasan Hüseyin Öncü, yıllardır elinden geldiğince meslekteki arkadaşlarına hizmet etmeye çalıştığını belirterek, "Bu bir bayrak yarışı. Gençlerin önünü açmak için bu yılki seçimlerde aday olmayacağımı 1 yıl önceden açıklamıştım. Yeni seçilecek olan arkadaşımın her zaman yanında olacağım Birlik ve beraberlik içinde Berbererler ve Kuaförler Odası'nı en iyi yere getirmeye devam edeceğiz. Yeni seçilecek olan arkadaşıma buradan başarılar diliyorum" dedi.

Hasan Hüseyin Öncü, başkanlığı bıraktığını açıklarken gözyaşlarına hakim olamadı.

Seçimlerde bir konuşma yapan başkan adayı Hüseyin Örücü ise, 13 yıldır başkanlık yapan Hasan Hüseyin Öncü'nün gençlerin önünü açmak için bu yılki seçimlerde aday olmayacağını açıklamasının önemine değinerek, "Başkanımız gençlerin önünü açmak için böyle bir çalışma yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum ve onun yaptığı başarılı hizmetleri bundan sonra da ekibimle birlikte devam ettirmeye çalışacağım. Her zaman onun enin tecrübelerinden yararlanacağız" dedi.

Başkan adayı Ayhan Engin de, seçimleri kazanması halinde üyelere en iyi hizmeti vermeye çalışacağını söyledi. Kongrede ayrıca, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Remzi Yiğit, AK Parti İl Başkanı Reyhan Demirtaş ile MHP İl Başkanı Rıdvan Uz'da birer konuşma yaparak seçimleri kazanacak olan ekibe başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 176 üyeden 160'ının oy kullandığı seçimde 95 oy olan Hüseyin Örücü, Çanakkale Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı'na seçilirken, rakibi Ayhan Engin ise 64 oy olabildi. Seçimde 1 oy da boş çıktı. 4 yıllığına seçilen Hüseyin Örücü başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

"Hüseyin Örücü, Mustafa Sözay, M.Ali Karaman, Naip Sevi, Mümin Yuşan, Osman Çakır ve İ. Esat Damar."

.
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2005 Pazar 21:13:51
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 12:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?