6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Elektrikçilerin seçimi

Çanakkale'de Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası'nda yapılan seçimi, eski Başkan yeniden kazandı.

Demirtaş Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen seçimde, divan başkanlığını Ünal Özcan yaptı. Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Yiğit ile birlikte çok sayıda oda başkanı ve üyenin katıldığı seçimde, İsmail Karabacak'ın karşısına rakip olarak Cevat Ekren çıktı. Her iki adayın yaptığı konuşmaların adından seçime geçildi.

168 üyeden 129'unun katıldığı seçimde 9 yıldır başkanlık yapan İsmail Karabacak, 68 oy olarak yeniden başkanlığa seçilirken, rakibi Cevat Ekren ise 61 oy alabildi. 7 oy farkla seçimi kazanan İsmail Karabacak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası'nda üyelerine en iyi hizmeti vermeye devam edeceğini söyledi.

Seçimin ardından ise İsmail Karabacak ile rakibi Cevat Ekren bir araya gelerek, tokalaşıp birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yapılan seçim sonunda yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
"İsmail Karabacak, Binnur İş, Uğur Kaya, Muzaffer Bilgiç, Ahmet Erden, İ. İlker Çiftçi, Nazmi Seçen."

.
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2005 Cumartesi 22:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necdeterdinç IP: 85.98.122.xxx Tarih : 30.10.2005 22:45:28
Yeni yönetime Başarılar dilerken neredeyse ucu ucuna seçilmek zafer olmadığını anlamak gerek.Karabacak Başkanların içinde neredeyse çiçeği burnunda sayılır çeyrek asırdır görevine devam edenleride gazetelerden okuyoruz.Elektronikci ve Elektrikçiler odası birkaç mesleği temsil etmektedir.Elektrikçiler Buzdolapçılar Oto elektrikçileriElektronikçileri yani radyo ve tv tamircilerini kapsamaktadır.ne yazıkki bu meslekler bir kısmı bitmek durumuna gelmiştir.Ortak pazar hazırlıklarında yeni yasalarla meslek sahiplerinin çok büyük bir kısmı işşiz kalacaklardır.Oda başkanları ,birlik başkanları ,fedarasyonbaşkanları senelerdir aidat aldıkları bu insanları düşünmek sorumluluğunu yerine getirecekleri ümidiyle başarılar diliyorum.