6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Taşımacılık tek çatıda toplandı

Çanakkale'de, öğrenci ve personel taşımacılığı yapan firmalar, tek çatı altında toplandı.

Sınırlı Sorumlu 89 Nolu Çanakkale Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Servisi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi kurularak, başına Asiye Avcı getirildi.

Avcı, öğrenci ve personel taşımacılığı yapan firmaların haklarını arayıp, daha kaliteli hizmet verebilmek için kooperatif çatısı altında toplandıklarını belirterek, "İl merkezinde 40'a yakın öğrenci ve personel taşımacığı yapan firma var. Bunların 30 tanesi kooperatifimize üye oldu. Diğerlerinin de üye olmasını bekliyoruz.

Kooperatif olarak 'S' plaka almak için gerekli yerlere müracaatlarda bulunmaya başlayacağız. İl merkezinde şehir içi taşımacılık konusu belediyelere ait olduğu için belediye başkanımızla bir görüşme yapacağız.

'S' plaka konusunda olumlu görüş çıktığı takdirde önümüzdeki yıldan itibaren bu plakalar dışında hiçbir araç şehir içinde öğrenci ve personel taşımacılığı yapamayacak. Böylece bu sektör denetim altına alınmış olacak" dedi.

Asiye Avcı başkanlığındaki yönetim kurulu Güncen Sezer ve Esma Güven'den oluşurken, denetim kurulunda ise Hasan Hüseyin Özdemir, Murat Seçkin ve Fatma Köseoğlu yer aldı.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 12:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?