6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Tatilcinin dönüş çilesi

Ramazan Bayramı sebebiyle sahil bölgelerine akın eden çok sayıda tatilci, geri dönüş çilesi yaşamaya başladı. İl merkezinde arabalı vapurlarından birisinin arızalı olması sebebiyle gemilerin yetersiz gelmesi, tatilcileri çileden çıkardı.

Ramazan Bayramı'nın ardından vatandaşlar evlerine dönmek için yola çıktı. İl merkezinde arabalı vapurlarından birisinin arızalı olması sebebiyle sadece 2 geminin sefer yapması, Çanakkale'den Eceabat'e geçmek isteyen yüzlerce aracın aynı anda iskeleye akın etmesiyle izdihama sebep oldu.

2 arabalı vapurunun dolmuş usulü aralıksız olarak sefer yaptığı Çanakkale'de uzun araç kuyruğu oluşurken, trafik polisleri de araçları sıraya girmeleri konusunda sık sık uyardı. Çanakkale-Eceabat arasında sefer yapan 2 arabalı vapurunun yanı sıra özel sektöre ait Kilitbahir motorlarının da araç ve yolcu taşıma işlemlerine aralıksız devam etmesine rağmen yoğunluk azaltılamadı.

Bu arada sıraya giriş konusunda zaman zaman tatilciler arasında tartışmalar yaşandı. Trafik polisleri de araçları feribot iskelesi ile özel feribotları yönlendirmede zorluk yaşadı.

.
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2005 Pazar 15:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?