3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Trafik kazası: 2 ölü, 8 yaralı

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde, zeytin iççilerini taşıyan özel bir otomobilin bir TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Küçükkuyu'ya bağlı Nusratlı Köyü'nde çalışan zeytin işçilerini, akşam paydosunda Ayvacık İlçesi'ndeki evlerine götürmek için yola çıkan Sıtkı Özkan yönetimindeki 17 PD 169 plakalı özel araç, Nusratlı virajında Çanakkale yönünden gelen TIR'ın dorsesine çarptı. Kazada 5 kişi kapasiteli araçta bulunan 10 kişiden, sürücü Sıtkı Özcan (64) ile işçilerden Aysel Koparan olay yerinde hayatını kaybedereken, ağır yaralanan Meral Karabat, Emel Karaabat, Münevver İnan ile hafif yaralanan Huriye Özkan, Vasfiye Karaman, Nuray Yaman, Yasin Pelivan ve Emin Yaman, Küçükkuyu Sağlık Ocağı'na ve Küçükkuyu Belediyesi'ne ait ambulanslarla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan sonra kayıplara karışan TIR sürücüsü, vatandaşların ihbarı üzerine başlayan sıkı bir takipten sonra, Küçükkuyu girişinde yakalandı. 34 AS 9390 plakalı TIR durdurulurken, sürücü İ.O. (İsmail Oluk) da ifadesine başvurulmak üzere Küçükkuyu Jandarma Karakolu'na götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 02:37:40
Güncelleme :22 Ocak 2006 Pazar 11:52:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?