4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yeni alışveriş merkezi açıldı

Çanakkale'de, Kepez yolu üzerinde 35 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan KİPA Alışveriş Merkezi, yoğun kar yağışına rağmen törenle hizmete açıldı.

KİPA Ceosu Steve Hammett, 35 bin metrekarelik alan üzerine kurulan merkezin 12 bin metrekare kullanım alanı olduğunu belirterek, "08.00 ile 11.00 saatleri arasında hizmet verecek mağazada, 5 bin metrekareye yayılmış satış alanlı hipermarkette elektronikten sezonluğa, tekstilden ayakkabıya, taze gıdadan hazır yemeğe kadar her türlü ürün bulunacak.

Toplam 300 kişinin çalışacağı alışveriş merkezinde ayrıca üniversite öğrencilerine de part time çalışma imkanı sağlanacak. Çanakkale'nin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine de sahip olan mağazamızda 450 araç kapasiteli otopark da bulunuyor. Ayrıca alışveriş merkezimizde 325 kişi kapasiteli yiyecek katı, 22 ayrı mağazada yıldız markalardan çeşitli ürünler ile çocukların tercihi olacak çocuk oyun alanları da bulunuyor. Çeşitli markaların da ürünlerinin satılacağı alışveriş merkezimizde ayrıca 394 çeşit Kipa markalı mal satışa sunulacak" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından ise alışveriş merkezinin kurdelesini Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ceosu Steve Hammett ile birlikte kesti. Ardından davetliler mağazayı gezdi. Alışveriş merkezinden ilk alışverişi de Gökhan yaptı.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 17:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?