6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Ç.Dardanel'e taze kan

İkinci Lig A Kategorisi'nde sıkıntılı günler geçiren Çanakkale Dardanelspor, Vestel Manisaspor'dan 4 futbolcu ile anlaştı..

Çanakkale Dardanelspor Kulübü Basın Sözcüsü Cevat Can, düzenlediği basın toplantısında, Vestel Manisaspor'dan 4 futbolcuyu transfer ettiklerini ve bu futbolcuların ligin ikinci yarısında Çanakkale Dardanelspor formasını giyeceklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısı için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Can, ''Vestel Manisaspor'dan Mehmet Akdemir, Ahmet Yolcu, Özgür Vurur ve Mithat'ın transferini gerçekleştirdik ve bu futbolcularla 1 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere 1.5 yıllık anlaşma sağladık. Amacımız ligin ikinci yarısında Çanakkale Dardanelspor'u hakettiği yere getirmektir. Bu yıl için ligin üst sıralarını, gelecek yıl ise Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz. Kulüp başkanımız Niyazi Önen, bu amaç doğrultusunda bizlere hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağını ve ne kadar futbolcu gerekirse transferlerinin yapılacağını söyledi.'' dedi.

Can, ligin ikinci yarısı için transfer görüşmelerini sürdürdüklerini ve bazı futbolcularla anlaşma aşamasında olduklarını bildirdi. Can, Çanakkale Dardanelspor'da forma giyen Buğra, Caner, Nedim, Selçuk Hizarcı ve Mehmet Topal'ın Ümit Milli Takımı'nın Antalya kampına davet edildiğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2005 Cumartesi 13:06:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?