5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Çanakkale Tüfekçi'ye teslim

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor, Teknik Direktör İlyas Tüfekçi ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Çanakkale Dardanelspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Cevat Can, sezon başında Hayrettin Gümüşdüğ ile yola çıktıklarını belirterek, "Hocamız 10 hafta önce istifa etmişti. Bu süre içindede takımı altyapı sorumlumuz Mustafa Mete Ertem çalıştırıyordu. Başkanımız ve yönetimimiz bu süre içinde yaptığı çalışmalar sonunda Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan İlyas Tüfekçi ile anlaşma yolunu seçti. Hocamızla 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Hocamızın yardımcılığını ise daha önce Çanakkale Dardanelspor'da futbol oynayan Metin Özkan yapacak" dedi.

Teknik Direktör İlyas Tüfekçi ise lig sonunda yer alan takımın üst sıralara tırmanması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirterek, "İşimizin zor olduğunun bilincindeyim. 2. Lig A Kategorisi'nde en fazla teknik direktörlük yapar hocalardan birisiyim. Bu nedenle tecrübeli olduğum söylenebilir. Benim gittiğim takımların büyük çoğunluğu ligde durumu iyi olmayan takımlardı. Ancak Bursaspor maçında takımı izledim ve çok mutlu oldum. Genç futbolcular ile bu takım gerçekten büyük işler yapacak. Takımda en büyük sıkıntı ise gol yollarında etkili olmaması. Bunun için ağabey olacak. 2-3 transferle bu takım üst sıralara tırmanacak. Bu konuda taraftarlarımızın ve Çanakkaleliler'in bizlere destek olması şart" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 15:50:13
Güncelleme :12 Aralık 2005 Pazartesi 15:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?