18
Haziran
2024
Salı
EKONOMİ

Türk ve Rumen işadamları Küçükkuyu'da buluşacak

Küçükkuyu Beldesi'nde 19-21 Ağustos 2005 tarihleri arasında düzenlenecek olan Zeus Kültür ve Sanat Festivali'ne çok sayıda yabancı devlet yetkilisi, iş adamı ve turizmcinin katılacağı bildirildi.

Büyükelçi Ahmet Rıfat Ökçün, Köstence Başsavcısı Valatin Stefan, Köstence-Eforia Belediye Başkanı İan Braildiu, Romanya Türk İş Adamları Derneği Başkanı (TİAD) İsmet İsmail Bayındır, Romanya Türk Yatırımcılar Birliği Başkanı (TÜYAB) Ahmet Çiftçi, Dobruca Türk İş Adamları Genel Başkanı Ramazan Gür, Avrupa İş Adamları Federasyonu Genel Sekreteri ve TİAD 2. Başkanı Halit Öztürkmen ve Jolitur firması sahibi Mahmut Yazıcı'dan oluşan heyet Küçükkuyu'da 5 gün kalacak.

Türkiye-Romanya turizminin masaya yatırılacağı Küçükkuyu'da, festival öncesinde düzenlenecek olan tanışma ve kaynaşma kokteylinde Romanyalı heyet ile Türk turizmciler biraraya gelecek. Romen turistlerin Küçükkuyu'ya gelmesi için çeşitli tanıtımların yapılacağını belirten Belediye Başkanı Yusuf Aksoy, heyete beldeyi gezdireceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 15:46:20
Güncelleme :4 Ağustos 2005 Perşembe 15:50:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?