6
Mayıs
2024
Pazertesi
MERKEZ - ÇANAKKALE
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

İris Otel

Tüm odalarda:

Klima Merkezi Isıtma Minibar Uydu Yayınlı TV
Direkt Telefon (Oda ve Banyoda) Kasa Saç Kurutma Makinası Küvetli Banyo-WC Balkon

24 Saat Oda Servisi Çamaşır - Ütü Servisi Resepsiyonda Emanet Kasası
Açık Otopark Alanı Jeneratör 
TOPLANTI ODASI
Kurumsal toplantıların gerçekleştirildiği, arzu edilen katılımcı sayısına göre düzenlenebilen, son sistem, elektronik ve bilgisayar destekli 200 kişilik salon.
Ses ve Müzik Sistemleri
İnternet Bağlantısı
Projektör
Mikrofon
DVD
Video 
ORGANİK ÇİFTLİĞİMİZ
Daha sağlıklı bir çevrede yaşamak ve aldığımız gıdaları bozulmamış bir ortamdan elde etmek üzere, şehir ve otoyoldan uzakta tarihi TRUVA Kentinin su aldığı Çanakkale'nin Kemerdere Köyü'nde Ekolojik-Organik tarımla 1997 den beri ilgileniyoruz ve üretim yapıyoruz. Toplam 1500 dekar arazide sebze-meyve,zeytin-zeytinyağı,bakliyat ve hayvansal ürünler geleneksel metotlarla; suni gübre, hormon ve zehirli ilaçlar kullanılmadan üretilmektedir. Otelimizde tamamen doğal ve organik olarak üretilen bu ürünler kullanılmakta olup siz kıymetli müşterilerimizin sofrasına ulaşmaktadır.

İlgili Kişi :Lale Yılmaz
Adres1 :Mola Cad. No: 48 Güzelyalı Köyü , Çanakkale
Adres2 :
Posta Kodu :17070
Telefon :+90 286 232 00 83
Faks :+90 286 232 80 28
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.