17
Mayıs
2024
Cuma
HAVSA - EDİRNE
Belediye Sayfaları

Havsa'da kaçaklarla jandarma çatıştı

 
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık şube ekipleri kaçak silah ve mermi alımı konusunda Orhan Kavaklı (37) ile bağlantı kurdu. Kavaklı, arkadaşı Arif Sebit’le birlikte, 34 TE 0405 plakalı otomobille Necatiye Köyü’nde Dereli Tesisleri önüne geldi.

Jandarma istihbarat ekipleri, Kavaklı ve Sebit’le, otomobildeki kaçak silah ve mermi konusunda pazarlık yaptı. Bu sırada durumdan şüphelenen Sebit, otomobile binerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Jandarma bu sırada Sebit’i durdurmak amacıyla otomobile silahla ateş etti. Sebit geldiği otomobille kaçarken, Kavaklı gözaltına alındı. Bu arada seken mermilerden biri, olay yerine 50 metre uzakta durakta bekleyen Kemal Güncan’a (64) isabet etti.


Güncan, jandarma ekipleri tarafından Edirne Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
Açılan ateş soncu yaralanan ve Yolageldi Köyü’nde ikamet eden Kemal Güncan’ın, emekli maaşını çekmek için Havsa İlçesi’ne gitmek üzere durakta otobüs beklerken yaralandığı belirtildi.

EDİRNE (İHA) -
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2004 Perşembe 12:09:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alican akdeniz IP: 88.224.140.xxx Tarih : 5.08.2006 17:52:06
buradaki vurulan adam arkadaşımın dedesidir bize çok kötü davranıyordu içki içip bizi dövüyordu bizden içki parası istiyordu allah cezasını verdi