1
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Tuğba Özay'ı 6 milyon kişi izledi

Ünlü manken Tuğba Özay'ın kendi ofisinde amatör kamera ile çekilen görüntüler video paylaşım sitesi Youtube'de 6 milyon kez tıklandı. Özay'ın görüntülerinin Saddam Hüseyin'in idam görüntülerinden daha fazla izlendiği bildirildi. 

Editörü olduğu www.garantiarkadaş.com sitesinin tanıtımı için amatör kamera ile çekilen klip youtube'da zirveye ulaştı ve sitede en çok izlenen video oldu. Tuğba Özay'ın 3 dakikalık klibi 6 milyon kez tıklandı. Saddam Hüseyin'in idam görüntülerinin bile 3 milyon kez tıklandığı öğrenilirken Özay'ın klibi 6 milyon tıkla zirveye oturdu. 

Bu ilginç haber üzerine basına konuşan Özay, "Editörü olduğum internet sitesindeki çalışma ofisimi tanıtmak için amatör kamera ile çekim yapmıştık ve frikik olmamasına rağmen bu kadar fazla tık alması hayret uyandırdı. Dünyanın bir çok yerinden bana mesaj geliyor. Bugüne kadar 6 milyon tık almış. Dünyanın birinci sırasında yer alıyormuş. Bu bence çok büyük bir rakam. Saddam'ın idam görüntüleri ikinci sıradaymış" dedi. 

İnternette 6 milyon tık alan görüntülerde Özay'ın ofisinde arkadaşları ile yaptığı sohbet ve kendi konuşmalarının olduğu gözlendi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 09:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?