2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Bakırköy'de 11 saatlik elektrik kesintisi

Bakırköy’ün bazı semtlerine, trafo bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 25 ve 26 Nisan tarihlerinde 11 saat süreyle elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, abonelere daha iyi enerji hizmeti sunabilmek amacıyla trafo merkezi bakım ve onarım çalışmaları yapılacağı için 25 Nisan Salı günü Bakırköy’ün Florya Sevinç Sokak, Orman Sokak’ın bir kısmı ve civarı ile 26 Nisan Çarşamba günü Şenlikköy Mektep Sokak, Begonya Sokak ve civarına 09.00 ile 20.00 saatleri arasında elektrik verilemeyeceği belirtildi.
Bakım ve onarım çalışmalarının hedeflenen süreden önce bitirilmesi halinde ilan edilen kesinti bitiş saatlerinden evvel enerji verilebileceğine dikkat çekilen açıklamada, abonelerin tedbirli olmaları istendi.

Açıklamada, elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması ve jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerektiği vurgulanarak, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyenlerin Bakırköy İşletme Müdürlüğü’nün (212) 679 38 68 numaralı telefon hattına başvurabilecekleri kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 15:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?