6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Sağlıklı gülüşler Metro Cash&Carry'de

Hotel, restaurant, catering endüstrisine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan Metro Cash & Carry, Procter & Gamble (P&G) ile işbirliğini yeni projelerle güçlendiriyor. 3 Eylül- 30 Eylül tarihleri arasında tüm Metro Cash & Carry mağazalarında P&G ürünleri olan İpana, Orkid, Alldays, Alo, Ariel, Ace, Pantene, Rejoice ve Blendax’dan 20 milyonluk liralık alışveriş yapan tüketicilere, bir adet 50ml’lik İpana Beyaz Flouristat anti-çürük diş macunu hediye edilecektir.



Metro Cash & Carry’den P&G ürünleri alan bu tüketiciler aynı zamanda 15.000 adet çocuğun ağız ve diş sağlığı için bağışlanacak olan 50ml’lik İpana Beyaz Flouristat anti-çürük diş macunu ve İpana Aktif diş fırçasından oluşan sete de katkıda bulunmuş olacaklardır.



Ağız ve diş sağlığı konusunda özellikle ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yardıma muhtaç ilköğretim çağındaki çocukların sağlıklı gelişmesine , ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlenmesine katkıda bulunacak bu kampanya tüketicilerin de desteği ile gerçekleşecektir.



Metro Cash & Carry müşterilerinin yaptıkları alışveriş karşılığında yardıma ihtiyaç duyan çocuklara el uzatması, kampanyanın sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden geniş kitlelere yayılmasını sağlamaktadır.



Kenthaber
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 13:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?