23
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN
Belediye Sayfaları

Avcılar'da Haluk Levent fırtınası esti

Etkinlikler ilçesi Avcılar, geçtiğimiz hafta sonu yine bir şölene sahne oldu. Ambarlı sahilinde düzenlenen geleneksel ‘Sünnet Şöleni'nde yaklaşık 80 bin Avcılarlıya muhteşem bir konser veren ünlü Rock sanatçısı Haluk Levent, katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nin dünya şampiyonu folklorcülerinin de bir gösteri yaptığı gecede konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Avcılar halkının hüznü ve kederi 90'lı yıllarda bıraktığını, artık mutluluğu yaşamanın coşkusu içinde olduğunu söyledi.

Başkan Değirmenci konuşmasını şöyle sürdürdü: “Etkinlikler şehri Avcılar'da yaşamak artık bir ayrıcalık oldu.
Kültür şehri Avcılar, Sanat şehri Avcılar, Spor şehri Avcılar, Cazibe merkezi Avcılar, Ve işte yaşadığımız kent Avcılar… Avcılar büyük bir değişim içinde sayın vatandaşlarım… Hüzün ve kederi 90'lı yıllarda bırakan Türkiye'nin parlayan yıldızı Avcılar, artık mutluluğu ve sevinci bir arada yaşamanın coşkusu içinde… Evet sevgili yıldızlarım… Belediyecilik sadece çöp toplayan, alt yapı-yol yapan, ve temizlik yapan kurumlar değildir. Aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlik yapan hizmet kurumlarıdır. Bir kentte yaşayan yurttaşlarımızı ortak idealler doğrultusunda birleştiren böylesine etkinliklerdir. 17 Ağustos bizlere dayanışmanın ve birbirimize sahip çıkmanın bir kez daha ne kadar önemli olduğunu büyük acılarla hatırlattı. Avcılar bugün 17 Ağustos'un olumsuz etkilerini aşabilmişse bunun nedeni Avcılar'da hayata geçirilen dayanışmanın sayesindedir.”

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 06:39:22
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 06:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esin ekin IP: 78.183.215.xxx Tarih : 22.09.2009 15:46:17

avcılar sahilde o kadar güzel etkinlikler yapılıyordu neden son 2 yıldır olmuyor ya:(