18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Çocuklar parklarını açtı

Bahçelievler Kocasinan'da yaptırılan Kocasinan Semt Parkı, törenle hizmete açıldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun çocuklarla birlikte kurdelesini keserek hizmete soktuğu parkın açılışına mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

Parkın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'umuz bir dünya kenti olduğunu geçtiğimiz günlerde başarıyla gerçekleştirilen organizasyonlarla bir kez daha kanıtlamıştır. Bizler aralıksız tüm mesaimizi, İstanbul'umuzu daha güzel hale getirmek için harcıyoruz. Maalesef geçmişte yapılan hatalar neticesinde kent plansız gelişerek önce binalar yapılmış. Gelecek düşünülmeden, park ve yeşil alanlar ayrılmadığı için günümüzde park yapacak yer bulmakta zorlanıyoruz. Kentimizin en önemli sorunlarından biri olan trafik ve ulaşım konusunda da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yapılan çalışmaların tümü İstanbul halkını rahat ettirebilmek içindir. Yaşanan sıkıntılar, alt yapı ve yol genişletme çalışmaları tamamlandığında büyük ölçüde rahatlayacak" dedi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'da, "Hizmetlerin en iyisine layık olan Bahçelievler halkı için, Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle, el ele vererek çalışıyoruz. Bizlere verdiği destek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'a, Bahçelievler halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kocasinan Semt Parkını çocuklar ve vatandaşlarla birlikte gezerek onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kadir Topbaş, burada çocuklara horoz şekeri ve şeker macunu dağıttı.

Yapımı üç ay gibi kısa bir sürede 300 bin YTL harcanarak tamamlanan Kocasinan Semt Parkında; iki yüksek aydınlatma direği, oturma grupları, kondüsyon aletleri, amfi tiyatro, basketbol sahası ve çocuk oyun alanları bulunuyor…

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 08:21:43
Güncelleme :8 Ekim 2005 Cumartesi 10:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan tekin IP: 85.108.225.xxx Tarih : 15.01.2006 12:27:28
sayın belediye başkanımızın göreve geldiği andan itibaren ilçemizin yeşillendirilmesine ve çocuk parklarını modernize hale getirmesi biz B.EVLER halkını mutlu etmektedir.Bundan sonraki çalışmalarında SN: OSMAN DEVELİOĞLU'na başarılar dileriz.