2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Altgeçit yerine yol tercihi ölüm getirdi

Bahçelievler'de, E5 Karayolu'ndan karşıya geçmek isteyen yaşlı adam, otomobil altında kalarak ağır yaralandı. E5 Karayolu Bahçelievler Mevkii'nde, akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bakkaldan pide ve şeker alarak, Bahçelievler'deki evine gitmek isteyen, 80 yaşlarındaki Ömerzak Bildik, 10 metre gerideki altgeçit yerine, karayolundan karşıya geçmek istedi.

Topkapı yönünden geçmeyi başaran Bildik, Avcılar yönüne giden yolun ortasına geldiğinde, Ender Üçüncüoğlu yönetimindeki 34 ENR 25 plakalı otomobil yaşlı adama hızla çarptı.

Bildik, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 10 metre ileri fırlayarak yere düştü. Çevreden yetişenler vatandaşlar, yerde acı içinde kıvranan yaşlı adam için olay yerine ambulans istedi. Ambulansın gelmesini bekleyen Bildik, kalkmak için çabaladıysa da, vatandaşlar hareket etmesini engelledi. Bu arada Bildik'in şekeri ve pidesi yerlere saçıldı.

Beklenen ambulans yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine gelebildi. Ömer Bildik ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Bildik'e çarpan Erdem Üçüncoğlu, "Beni bir kamyon sıkıştırdı. Kamyondan kaçarken yaşlı adam önüme çıktı. Çarpmamak için direksiyonu kırdım. Ancak yan cama çarptı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2005 Pazartesi 13:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?