16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Türkçe TV Ciner grubunun

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) satışa çıkardığı Dinç Bilgin'e ait Türkçe TV'ye en yüksek teklifi 5.6 milyon YTL ile Ciner Grubu'na ait Renk Televizyon Prodüksiyon A.Ş. verdi. 

TMSF, Sport İletişim A.Ş.’den aldığı Türkçe TV uydu yayın lisansı ve çok il kablolu yayın lisansını bugün tekrar satışa çıkardı. İhaleye Doğan Grubu'na ait Dönence Televizyon ve Radyo Yayıncılık A.Ş ile Ciner Grubu'na ait Renk Televizyon Prodüksiyon A.Ş. katıldı.
Muhammen bedeli 1 milyon YTL olarak belirlenen Türkçe TV uydu yayın lisansı ve kablolu yayın lisansı ihalesinde toplam 103 artırım gerçekleştirildi. En yüksek teklif 5 milyon 600 bin YTL'yle Renk Televizyon Prodüksiyon A.Ş. tarafından verildi. İhale Fon Kurulu onayına sunuldu, Kurul’un vereceği karar doğrultusunda kesinlik kazanacak. 

Türkçe TV uydu yayın lisansı ve kablolu yayın lisansının ilk ihalesi 25 Mayıs 2006 tarihinde düzenlenmişti. İhalede 8.5 milyon YTL ile en yüksek teklifi veren Albayrak Grubu'na ait Palmiye Yayıncılık San. ve Tic. A.Ş, ihale bedelini Satış Komisyonu tarafında belirtilen sürede ödememişti. 

Bu nedenle ihale Satış Komisyonu tarafından iptal edilmişti.
ANKA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 17:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?