23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR
Belediye Sayfaları

Bahçelievler er meydanında

Bahçelievler Belediye Başkanlığı tarafından 11 yıldan beri geleneksel olarak düzenlenen Kocasinan Yağlı Güreşlerinin 12.ncisi bu yıl 14 Ağustos 2004 Pazar Günü Bahçelievler Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu bahçesindeki güreş çayırında gerçekleşecek.

12. Geleneksel Kocasinan Yağlı Güreşleri'nde, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bu yıl kispet giyen başpehlivanların yanı sıra 10 kategoride yaklaşık 400'ü aşkın pehlivan kispet giyecek.

Geleneksel Kocasinan Yağlı Güreşleri hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Ata sporumuza gönül vermiş halkımızı ve güreş severleri yağlı güreşlerimizin yapılacağı er meydanına davet ediyorum" dedi.

Her yıl çok sayıda Ata sporuna gönül veren güreş sever tarafından ilgiyle izlenen Kocasinan Yağlı Güreşleri'nin bu yıl da kıran kırana geçmesi bekleniyor.

Öte yandan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile Spor'dan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Milletvekillerinin de 12. Kocasinan Yağlı Güreşlerine davet edildi
Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/istanbul
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2005 Cumartesi 06:11:08
Güncelleme :13 Ağustos 2005 Cumartesi 06:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?