8
Mayıs
2024
Çarşamba
BAHÇELİEVLER - BAHÇELİEVLER - İSTANBUL

Osman Develioğlu

1956 yılında İstanbul'un Kadırga semtinde doğdu. Aslen Kayserilidir. 1979 yılından beri ambalaj sanayiinde faaliyet göstermektedir. Tüm tahsil hayatı İstanbul'da geçti. Yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladı. 1995-1999 seçimlerinde 3'üncü bölge milletvekili adaylığı, ilçe başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliğinde bulundu.

1970 yılından beri sosyal aktivitelerin içinde yer alan Osman Develioğlu, pek çok sivil toplum örgütünde yönetici olarak görev yaptı. MÜSİAD, BASİAD, ÖNDER ve İstanbul Oluklu Mukavvacılar Derneği yönetim kurullarında yer alan Develioğlu, İstanbul Sanayi Odası Meslek Komitesi'nde başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

AK Parti kuruluş çalışmalarında da bulunan Develioğlu, Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı yaptı. Bilgi, birikim ve tecrübesi ile Bahçelievler'e özlenen hizmeti sunmayı hedefleyen Develioğlu, sanayici ve iş adamıdır.

Develioğlu, evli ve dört çocuk babasıdır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • alper nuhoğlu | kaldırım ve yol işgalleri | 46.2.178.xxx | 19.05.2013 21:10:06

    Sayın   başkanım,şirinevler mahallesinde ikamet etmekteyim,şehit yarbay caddesi üzerinde bulunan , çay ocağı ve kahvehanelerin  kaldırım ve yollara yayılarak  yaya ve araç geçişlerini engellemelerini , semt sakinlerinin  oturdukları  evlerine dahi arka sokaklardan geçerek dolanmak zorunda olduklarını sizinle paylaşmak isterim , aynı  caddeyi belediye ve hükümet konağına bağlayan  ulu cami arkasındaki kavşak ve meydanlık alan da otobüs terminali dışında yolcu alınıp bırakılması kanunen yasak olmasına rağmen, otogar haline çevrilmiş olup  gün içinde ve gece vakti, yolcu indirilip şehirlerarası otobüslerin park ve temizlik yapıldığı yer haline gelmiş durumdadır,ilçeniz sakini olarak bu konuda mahallemize bir nefes aldırmanızı , bu çay ocaklarının uygunsuz kaldırım işgallerine bir son vermenizi rica ediyorum , teşekkür ederim.