24
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT
Belediye Sayfaları

"Beşiktaş Çağdaş" açılıyor

Beşiktaş Belediyesi sanat sergileri ve etkinliklerine ev sahipliği yapacak kültür ve sanat mekanı “Beşiktaş Çadaş”ı 3 Ekim’de açıyor.

Başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun her kesimine kültür ve sanatı sevdirmek, eğitici ve dönüştürücü gücünden yararlanma hedefiyle yapılan Beşiktaş Çağdaş,ı Beşiktaş Belediyesi, sponsorlardan destek alarak oluşturuldu.

Akatlar Mustafa Kemal Merkezi içinde 2 bin 500 metrekarelik alanda kurulan Beşiktaş Çadaş’da sergi salonunun yanı sıra, sanat galerileri, kafe, müze, shop, konferans ve dia gösterimi için bölümler bulunuyor.

Türk resminin ustalarının eserlerinden oluşan seçkin bir karma sergi ile 3 Ekim Pazartesi günü “Kırmızı-Siyah” sergisiyle açılıyor. Düzenlemesini modern Türk resminin ustalarından Adnan Çoker ve Erhan Öz’ün birlikte yaptığı “Kırmızı-Siyah” sergisi, Adnan Çoker, Adem Genç, Ferruh Başağa, Ömer Uluç, Özdemir Altan, Güngör Taner, Mustafa Ata, Zekai Ormancı, Koray Ariş, Bubi, Bedri Baykam, Seyhun Topuz gibi usta sanatçıların eserlerinden oluşuyor. “Kırmızı-Siyah”taki seçkin eserleri haftanın her günü açık olan salonlarda 10.00-21.00 saatleri arsında gezmek mümkün.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 11:10:21
Güncelleme :1 Ekim 2005 Cumartesi 12:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?