19
Mayıs
2024
Pazar
BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL

Başkan Uzun denetimde

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI UZUN, KURBAN KESİM MERKEZLERİNİ DENETLEDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede kurulan kurban satış ve kesim yerlerini denetledi. Başkan Uzun, modern kurban kesim merkezlerini hijyenik şartlarda halkın hizmetine sunduklarını belirterek, "Kanlı manzaralardan ancak bu şekilde uzaklaşabiliriz" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçede oluşturulan 5 kurban kesim merkezi, bayramda vatandaşı yüzünü güldürdü. Merkezlerde görevlendirilen hayvan kesimi konusunda tecrübeli 57 kişilik ekip, bayramın ilk gününde kesim merkezlerinde vatandaşlara hizmet verdi.

Hijyenik şartların oluşturulduğu kesim merkezlerinde, oluşabilecek kazalara karşı ilk yardım ekibi de hazır bulunduruldu. Zabıta ekipleri ise gün boyu ilçede dolaşarak kaçak kurban kesenlere göz açtırmadı. Türk Kızılayı Beylikdüzü Şube Başkanlığı da kurban kesim noktalarında kurduğu stantlarda bağışlanan etleri kabul etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bayramın ilk gününde kurban kesim merkezlerini denetledi. Vatandaşın Kurban bayramını kutlayan Belediye Başkanı Uzun, "Daha önceki yıllarda yaşanan ve görmek istemediğimiz manzaralardan arınmak için bu tür modern kesim merkezleri çoğaltılmalı. Hijyenik şartlarda halkın hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Kanlı manzaralardan ancak bu şekilde uzaklaşabiliriz" şeklinde konuştu.

Yusuf Uzun, daha sonra kurban kesim tesisini dolaşarak yetkililerden bilgi aldı.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI UZUN, KURBAN KESİM MERKEZLERİNİ DENETLEDİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI UZUN, KURBAN KESİM MERKEZLERİNİ DENETLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 13:08:03
Güncelleme :27 Kasım 2009 Cuma 16:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?