18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL

Öğrenciler rahat nefes aldı!

Beylikdüzü’nde okul çağındaki çocukların yolunu keserek paralarını gasp eden çete yakalandı...

Beylikdüzü’nde öğrencilerin yolunu keserek kıyafetlerinden cep telefonlarına kadar birçok eşya ve paralarını gasp eden üç kişilik çocuk çetesi yakalandı. Gaspçıların üçünün de 18 yaşından küçük olduğu belirlendi.

Beylikdüzü’nde büyük bir alışveriş merkezinin arkasındaki açık araziyi mesken tutan S.K. (15), E.K. (16) ve F.A. (15) adlı üç kişi okul çağındaki gençlerin yolunu keserek gasp ediyordu. Yaklaşık 7 aydır bölgede yaşayan ailelerin kâbusu haline gelen 3 kişilik çete, gözüne kestirdiği çocuklara bıçak çekip ölümle tehdit ediyor, üzerindeki pahalı markalı kıyafetler, cep telefonları ve paralarına el koyuyordu. Çocukları gasp edilen onlarca aile önce polise gitmekte çekinince zanlıların yakalanması da zorlaştı. Ancak gasp mağduru 5 aile polise gitmeye karar verince operasyon başladı.

24 gasp yapmışlar
Beylikdüzü Çocuk Büro Amirliği ekipleri ailelerin verdiği bilgiler doğrultusunda çalışmalarını sıklaştırdı ve ilçe halkına kâbus dolu günler yaşatan zanlılar yakalandı. Suçlarını itiraf eden 3 zanlının 24 ayrı gasp olayı gerçekleştirdiği, gasp ettiği eşyaları da sattığı ortaya çıktı.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 20:03:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?