22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Büyükçekmece'de AB yolları

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, uzun süre gündemi meşgul eden ilçedeki yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaların her aşamasını inceleyerek çalışmaları denetleyen Akgün, “ilçemizde yapımı devam eden yollarımızın bitmesinin ardından , Avrupa standartlarında yollara kavuşmuş olacağız “ dedi.

Çalışmaların her aşamasını titizlikle inceleyen Başkan Akgün, Albatros Mevkiinde ki çalışmalar da ölçümlerin bizzat başında bulundu.

Albatros Mevkiinde devam eden yol çalışmalarını denetleyen Belediye Bakanı Dr. Hasan Akgün, “ Yol yapım çalışmaları ile ilgili çok fazla konuşmalar oldu. Ancak biz işimize bakarız. Kim ne konuşursa konuşsun, bizim hedefimiz her zaman B.Çekmece için her işin en iyisini, en doğrusunu yapmak. Hedefimiz olan Daha Çağdaş B.Çekmece için biz geceli gündüzlü çalışıyoruz” diye konuştu.

B.Çekmece’nin Avrupa Standartlarında yollara kavuşacağının da altını çizen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “ Şu anda yapımı devam eden yol bakım ve onarım çalışmalarımızın bitmesinin ardından ilçemiz Avrupa standartlarında yollara kavuşmuş olacak. Yol yapım çalışmalarımıza herkesin bildiği gibi yol kazıma çalışmaları ile başladık. Bordür döşeme çalışmaları, asfaltlama çalışmaları devam ediyor.Bir çok noktada asfaltlama çalışmaları tamamlandı, bordür ve tretuar döşeme çalışmalarımız da hızla devam ediyor” dedi.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber-İstanbul
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 07:10:55
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 07:14:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?